zaterdag 29 december 2007

windsurfsessie 29 december 2007

vandaag een frisse laatste sessie voor 2007 gedaan. aan de brouwersdam kant grevelingen was het heel de dag zonnig en de wind was van de partij.

Kjell was weer is goed in form en knalde weereens als vanouds
greets en tot de volgende

woensdag 26 december 2007

winter


Door examens en een korte winterprik ligt hetwindsurfen een beetje stil. De wetsuites en windsurfboards worden even terzijde geschoven om de twee ski aante binden en wat van de sneeuw te genieten in afwachting van een nieuw lagedruk gebied zodat we terug kunnen starten

verder wensen wij jullie een prettig 2008

donderdag 6 december 2007

aktie foto's van 02/12

Heel veel regen, heel veel wind en Imke wil het toch proberen. Enkele rakken later zal ze het begrijpelijkgenoeg moeten afgeven tegen de stormwind.



Maarja 33kg, 3.0m2 zeil en 36 knopen wind dat is begrijpelijk





Het watre kreeg een hele vreemde kleur zoals goed te zien is op de foto's.






Het is duidelijk dat het geen gewone zondag was op de Grevelingen, heel weinig volk op het water en nog minder op de oever.Zelfs Pebbles had geen zin om uit de mobilhome te komen en Imke is er dan maar gaan bijzitten.De moedigsten bleven wel op het water en de aktie was best te genieten, allen was de anti tril functie van het fototoestel niet ingeschakeld met veel slchte foto's tot gevolg.
Op deze fotos is Kjell nog met

4.0 op het water en zoals je ziet

is het heftig. En dat het niet altijd

van een leien dakje loopt zien we

hieronder




Robin en Kjell na het verkleinen van zeil beide met 3.5m2, Robin met F2 Rebel en Kjell met Starboard Evo 74.

Pat van Hoof onze meervoudig Belgisch kampioen en papa van Robin was natuurlijk ook van de partij. Let op de mooie spray die hij achterlaat.Pat voer met F2 Rebel 95 en een 4.5m2 zeil en was af en toe goed overpowered
















Hier nog enkele sfeer beelden van die bewuste zondag middag




















































































maandag 3 december 2007

terug

Lang geleden dat ik nog gepost heb maar PC problemen hebben hier veel mee te maken

Gisteren nog eens een megadagje aan het water gehad. Kjell en Imke zijn aan de Punt op het Grevelingen meer op het water geweestmet wisselend succes .Voor Imke was de wind net iets te hard met haar 3 metertje.Kjell daarentegen heeft zich de hele dag met Robin van Hoof kunnen uitleven.Het kleinste zeiltje uit de trailer en vlammen maar.
Op bijstaande windgrafiek is duidelijk te zien hoe de wind tekeer ging en is het zeker begrijpelijk dat Imke met haar 1m40 en 35kg onmogelijk een 3,0 kan houden in zulke hectische omstandigheden. pat Van Hoof was op sommige momenten overpowered met 4.5m2 en dat wil wel wat zeggen met zijn 99kg.
De foto's van de sessie zullen later deze week geplaatst worden