maandag 5 november 2007

Oostende3


Vrijdag avond zijn de kids terug thuis gekomen van een weekje trainen.Een hele berg vuile was en twee perte totals kregen we binnen gestoken. Na een verkwikkend bad en heerlijk dinertje gefabriceerd door het lieve vrouwtje Karen zijn onze twee helden toch direkt onder de wol gekropen, kwestie van te recupereren.

Zaterdag stond er voor hen weeral een nieuwe uitdaging klaar: het huiswerk.

Imke had een vriendje laten komen om eengroepswerkje af te maken en Kjel moest dagboek van de vacantie in het frans maken. Werk genoeg aan de winkel.

Die avond stond SURFS'UP op het programma maar Imke kreeg net voor vertrek een griepaanval en we mochten thuisblijven.Hieronder zien we kjell een gijp inzetten op een slalomparcourtjeDe jongste en kleinste van de groep wist met haar 4m2 goed stand te houden tegen de 6.5 en de 7.5m2 van de anderen.Het gevog was wel twee totaal ontvelde handen en oververmoeid thuisgekomen wat resulteerde in een griepaanval.


kjell in aktie, ik weet niet of hij hier aan het einde van een rakje is of aan het begin maar het ging goed vooruit. (Foto's door louis genomen)
Zondag was er op ons thuiswater in Broechem een Spirou wedstrijd waarop 28 zeilers afkwamen. Samen met Hugh,Tom, Patrick en Paul hebben we deze wedstrijd letterlijk en figuurlijk in goede banen geleid zodat we aan het einde van de middag een geslaagde prijsuitreiking konden houden met voor iedereen een mooie prijs
Kortom het was een weekend met ups en dowsHier nog eens de volledige groep BIC OD ers met uiterst links Thomas en Louis welke overdag en 's avonds de groep onder controle hadden.