donderdag 2 september 2010

BK 3 op de Punt


Speciaal enkele dagen vroeger naar huis gekomen om de kids deel te laten nemen aan de derde manche van Bk windsurfen. Van een temperatuurshock gesproken: op donderdag nog een zalig formula sessietje in boardshort en op zaterdag stonden de mannen kou te hebben in een shortarmsteamer. Maar leuk windje op zaterdag, alleen spijtig dat er geen course racing op het programma stond ook voor de formula windsurfing was het perfect geweest. Maar met de T293 nog eens slalommen is altijd een evenement.
Enkele jaren terug waren wij het eerste land waar dit gedaan werd en de kids zijn er wild enthousiast over. Voor Imke op de T293 en Kjell op de RS:X was het een goed weekendje: Imke bevestig haar vorm door op haar minst goede onderdeel toch goed te scoren, ze heeft in de vakantie nl redelijk goed getraind en dat zal er de komende wel uitkomen. Ik denk dat het voor Kjell en Bjorn een beetje eentonig aan het worden is geen specifieke RS:X training steeds maar weer tegen elkaar moeten varten zonder andere tegenstanders.
Op zondag middag beslisten ze beiden om te stoppen op de RS:X en Kjell ging een slalomheat meepikken. Na een geslaagde voorronde zat hij zelfs in de Afinale met een 6.5 Overdrive(en overpowered) op ons 50liter speedboardje, zo is dit voor de tweede keer nat geworden .
al bij al vond ik het een leuk weekendje met vooral op zondag veel caddy werk zeilen ,boards en schoenwissels waren de orde van de dag en papa kon alles maar regelen maar das echt met plezier gedaan

aloha
pat
pics zie het fotoalbum