dinsdag 12 oktober 2010

NSC Wimereux


De laatste grote confrontatie van 2010 was een mooie wedstrijd in het pittoreske Wimereux. De vierde manche tellend voor het North Sea Cup circuit en ja de afwezigen hadden weer eens ongelijk.De organisatie heeft een aantal mooie foto's online staan waarbij een aantal genomen tijdens de start procedure.
Voor Imke BEL 22 was het de bevestiging van haar stijgend niveau,Na de 6de plaats op het WK nu weer een 2de plek U15 zowel in de weekend uitslag als in het totaal klassement. De toekomst ligt nog open voor haar en mits veel trainen kan ze ook in de U17 het mooie weer maken ,
Wat Kjell betreft, hij heeft een dubbel jaar achter de rug enerzijds blij dat hij de stap naar de RS:x kon zetten anderzijds de niet verkregen en beloofde trainingen van de federatie. Ook een jaar met mooie belevenissen, goede resultaten en veel fun.

Kjell heeft de NSC Wimereux op Formula meegevaren en op de eerste dag stond hij mooi tweede na Geoffrey Van Hoe. Op de tweede dag was Kjell met 10.9 zwaar overpowered en moest hij nog enkele Fransen laten voorgaan die met 9.9 op het water waren. Ook hier een mooie prestatie in zijn eerste echet Formula wedstrijd.


Voor 2011 gaat Kjell zeker verder op RSX gaan maar zeker in kombinatie met de Formula en slalom. Voor Imke komt het zwaardere werk eraan in de U17 categorie waar er net weer even heviger en agressiever gevaren wordt dan in de U15 klasse(op EK en WK ). De overstap zal voor onze nationale en internationale wedstrijden zeker minder brusk zijn dan voor de grote events daar ze toch samen varen en zeker met minder wind zal Imke haar voordeel halen uit de 7.8 als lichtgewicht.


Enkele sfeer fot's van de prijsuitreiking vind je in het fotoalbum