woensdag 25 mei 2011

seizoen al goed opgang

het seizoen is weeral druk bezig
Kjell en Imke hebben beide al goede prestaties neergezet
Gisteren ,woensdag 25 mei heeft Imke het scholenkampioenschap op haar naam gezet.Voor haar een mooie titel vermits ze nu al in alle categorie├źn gewonnen heeft. Net als haar broer hebben ze bij alle deelnames steeds de titel weggekaapt hetgeen natuurlijk logisch is en steeds zou moeten als lid van het nationale team.

Ook op de NSC van Oostende heeft ze haar mannetje gestaan door als eerste Belg en al seerste Meisje te finishen op plaats 11.

Op de door ZSC Broechem georganiseerde wedstrijd was BEL-22 2de meisje achter haar grote concurente uit Nederland: Sara Wennekes.

Kjell heeft zijn draai op de plank teruggevonden door over te stappen naar slalom en formula hetgeen zich direct liet merken door de resultaten 3de jeugd op BK1 slalom achter twee Nederlanders die al jaren slalommen en tot de wereldtop behoren. Dit alles met boards en zeilen die de dag voordien pas in ons bezit kwamen.
Op de NSC Oostende starte hij de formula race met een prachtige eerste plaats, er volgde een 4 en een 10. bij gebrek aan wind kon hij de slechte overstag manouevre uit de derde race niet revancheren en zo strande hij op de 5de plaats overall op 2 punten van de winnaar

Aggelopen zondag zijn we naar de Bdam gereden waar Kjell deelnam aan de regiocup zuid. Er werden 10 slalomheats afgewerkt in een steeds toenemende wind met 32 starters in de eerste heat en slechts 8 in de laatste waarbij Kjell nog steeds concurreerde met de semiprofs zoals Nikaj Droop ea .Helaas is er een missing gebeurd in de uitslagen en klopt er van deze reeks niet veel maar al bij al was het een schitterende training voor hem.
Ik ben uiteindelijk aan mijn vinproject begonnen al veel stof gegeten en tussen de stofnetten gestaan in mijn vaders atelier /garage.

Deze vin geldt als proefobject.Een Deboichet wordt softer gemaakt en de rake aangepast.