woensdag 3 september 2008

4de manche BK Bic techno

Het laatste weekend van augustus werd in beslag genomen door het 4de luik van het BK BIC OD.

Ditmaal was de Punt op de Brouwersdam de plaats van afspraak.Samen met de freestylers en de Formulisten werd de parking goed bezet.
De meteo beloofde niet veel maar op zaterdag kregen we in ieder geval meer. In de namiddag werd er goed geplanneerd en konnen er 4 reeksen gevaren worden. Voor Kjell resulteerde dit in een eerste en drie tweede plaatsen( de laatste had hij moeten winnen maar door een taktisch foutje kon marc hem in de laatste 10 meter voorbij komen: leergeld)
Imke moest eerst een verplichting op de schoolnakomen alvorens af te zakken naar de punt. Ondanks de file kwamen Imke en Karen 6 minuten voor de start van de tweede reeks puffend uit de auto. Imke in haar pak geschud, trapeze- en zwem vest aan, schoentjes in, en weg. Op het 1 minuut signaal was ze in het startveld en was ze mee.
Door de laattijdige aankomst kende Imke het parcour niet goed en verloor ze in de laatste meters 4 plaatsen(waar is de finish).

Op zondag liet de wind het volledig afweten: een rimpelloze Grevelingen en een heerlijk zonnetje zorgde voor een ontspannen strandsfeer. Tegen drie uur besloot men er een einde aan te maken en konden we beginnen inpakken.

Al bij al een leuk einde van de vakantie