maandag 22 september 2008

BK formula @windekind

Het weekend van 20 en 21 september was gereserveerd voor de laatste manche van het BK formula en of slalom. Een weinig aantrekkelijke windvoorspelling (8knopen max) met een beloofd zonnetje lokte toch heel wat deelnemers naar Oostduinkerke.

Het fraaie clubhuis van WINDEKIND

Een flauwe Oostenwind zorgde tijdens de inschrijving voor bibberende koukleumen en boardshorts met kippevel benen eronder. Toen de zon echter haar warmte begon af te geven draaide de oosten wind richting N en trok de thermiek aan. Gevolg drie Formula races met een perfect windje.

Net voor en net na het startsignaal
Kjell draaide zeer goed mee in het middenveld met als klap op de vuurpijl een zes.

Twee ZSC ers Yves Grossen en Kjell

Lekker gebbqed en nog wat gedronken en dan in de slaapzakken.
Zondagmorgen tussen 9 en 10 aanmelden(dank u tania),wij waren iets te laat vanwege een lege gasbidon en wachten op de verhoopte thermiek.


En ja na de middag begon de wind weer te draaien zodat er nog twee manches formula gevaren konden worden. Kjell werd 9de in de weekend uitslag en dat voor een racer die net 15 geworden is. Kjell
Freestyle en formula windsurfing, kan best samen op een
zelfde event

Toch is dit weekend serieus in mineur geƫindigd door een spijtig voorval:
er stond zo'n attractie WAVE BOOSTER genaamd, er was beloofd dat de BK deelnemers er van gebruik mochten maken .Kjell werd om duistere reden de toegeng geweigerd. Niemand begreep waarom, toen ik om uitleg ging vragen bleken de eigenaars van dat spul echte ************* te zijn die denken dat de wereld aan hun voeten ligt. .
grtzs pat