dinsdag 4 mei 2010

2 wedstrijden op de Grevelingen


Laatste 2 weekends hadden we wedstrijden op het grevelingenmeer. Op 24 en 25 april de Nederlandse editie van de Northsea cup aan de Kabbelaarsbank en op 1 en 2 mei de eerste ronde van het BK 2010 aan de Gdam.

De NL editie van de NSC werd gekenmerkt door weinig wind, zeker op zondag. Toen het erop leek dat de zondag rimpelloos (letterlijk ) zou verlopen kwam er op een kwartiertje tijd toch nog een zeebriesje opsteken waarmee de wedtsrijd leiding toch nog een geldige manche kon verzeilen., echter voor een tweede manche op zondag was er geen tijd meer daar in de NOR stond dat er na 15h00 niet meer mocht gestart worden.

Kortom een leuk weekend waarbij zowel Imke als Kjell goed scoorden in hun respectievelijke reeksen.Kjell 2de RSx en Imke eerste meisje U 15.

Op het BK1 van 2010 was er meer wind waarbij de RSXn met de Formula surfers mee mochten en de Kona's samen met de Techno's aan de bak konden.Ook hier met op zondag een toenemende koude Noordnoordoostenwind werd er mooistrijd geleverd. Imke werd na 8 manches eerste U15 en Kjell eerste RSXr