dinsdag 29 december 2009

Cadiz dag 7Oef drukke dag gisteren gehad, daar er slechts twee measurers te bekennen waren had ik tijden de meting van Kjell zijn board voorgesteld aan Ceri Williams om eventueel even te helpen. Dit werd in dank aanvaard en na een spoedcursus kon ik mee meten. Onvoorstelbaar hoe weinig trainers en surfers het Engels of Frans machtig zijn. Enfin na een hele dag heen en weer geloop en honderden stempels en parafjes gezet te hebben is heel de boel gekeurd. Onze kids hebben een uurtje op het water gestaan en wat gebrieved met Pieter(die trouwens goed uit de verf komt in zijn nieuw coachpak) hebben ze wat gesocialised met hun oude en nieuwe kennissen van deze of vorige kampioenschappen.
Gisteren zijn er helaas dus geen foto's genomen maar die van eergisteren door Kjell vanop de boot gnomen hebben jullie nog te goed. Een dagje met weinig wind en toch nog een behoorlijke deining.

Vandaag eerste echte wedstrijddag met al direct vlagen van 30 knopen op het menu. nog een probleempje vormt natuurlijk de twee wedstrijdbanen die enkele km uit elkaar liggen waartussen Pieter zich zal moeten haasten om tijdig drinken ed te bezorgen.

enkele zonnige plaatjes vanop het water