dinsdag 29 december 2009

wedstrijd dag één


Imke en haar coach


Heavy Swell!!!

Vandaag moest het wedstrijdgeweld losbarsten, de wedstrijdleiding besliste echter om enkel de U17 boys van start te laten gaan als testcase. Ongeveer de helft van het veld wist de wedstrijd baan te bereiken omdat er door een enorme swell door gevaren moest worden(zie foto's)

Matthijs

De enige baan die ze konden houden liggen lag blijkbaar een beetje beschut want volgens de Nederlandse coach stond daar "slechts" 2 a 2.5 meter golven terwijl er voor de havenmond meer dan 4 meter stond(met brekers).

Jort

Onze Nederlandse trainingspartner Joris had het ongeluk om net in een monsterset buiten te gaan en werd zonder pardon op de blokken gesmeten. Gevolg board,zeil, mast, giek total loss enkel de verlenger,mastvoet en trimsysteem heb ik bij lager tij kunnen recupereren.

lekker socializen


Voor morgen hebben alle girls uitstel tot 13h00, de rest moet paraat staan om 10h00.
Vandaag waren het echt spectaculaire beelden die op het netvlies gebrand blijven. spijtig voor Kjell dat dit niet het EK van 2009 is want dan was hij nog niet te oud voor de T293. Imkedaarentegen ziet het helemaal zitten om morgen te knallen, enfin we bezien het weer morgen wel.

het kan serieus fout lopen in die mega swell