donderdag 31 december 2009

Cadiz dag 9
Zoals reeds voorspeld geen races vandaag, de wedstrijdleiding heeft ons niet in de haven vastgenageld en reeds om 11h00 de beslissing genomen om AP over A te trekken(alle wedstrijden gecancelled vandaag).Zo kwam er wat tijd vrij om nog even met de dames te gaan shoppen en voor de RSX,Techno open en raceboarders betekend dit een extra rustdag.Morgen zullen de Technosurfers van de andere U15 en U17 nogmaals hun ding kunnen doen(hier zijn tickets voor de Youth Olympics te pakken).

Dit betekent ook de eerste wedstrijddag voor de U15 die hier stilletjes aan wel een beetje stress beginnen te krijgen. voor morgen zullen ze waarschijnlijk met 2 techno banen gaan werken wat voor Pieter extra werk meebrengt als de U15 en de U17 Girls op een verschillende baan zouden zitten(veel en ver over en weer varen).

Daarstraks nog even foto's genomen van een paar gecrashte boards waaronder dat van Joris Ned1111.

Tijdens de namiddag even naar de andere kant van El Puerto Sherry gereden en wat foto's van de swell genomen die daar echt recht op de dijk sloeg. Imke kent dat nu wel.

Ik baal nog steeds van het feit dat ik gisteren geen foto's vanop de boot heb genomen, ik had mijn fototoestel gewoon in een plastiek zak moeten steken en het risico op een defect toestel maar moeten nemen, het waren unieke beelden geweest.

Vanavond een rustig feestje Imke en Andrea op tijd in hun bedje om morgen op de eerste dag van 2010 op hun board te staan.

Aan iedereen
goed feesten vanavond
Have a nice party


grtzs pat